1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Please register or sign in to get full access to the forum.

Bug in the new lobby window

Discussion in 'Graphic Bugs' started by Blue Phantom, Jan 15, 2016.

  1. Blue Phantom

    Blue Phantom First Sergeant (11) Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    200
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    528
    GooodHerb likes this.
  2. Holy2334

    Holy2334 Sergeant Major of the Army (14) Member

    Joined:
    Oct 5, 2014
    Messages:
    377
    Likes Received:
    1,240
    Trophy Points:
    629
    [​IMG]
    The chatroom is too small, as well as the tank overlapping my name. You might want to make those bigger. The screen this picture was taken at was 1920x1080 not windowed. The skirmish button doesn't work either. Nothing pops up for me or anything. Also, I'm getting the same problem as bluephantom and when I am in window mode, the whole tank is there. Still finding more stuff.
     
    Taylor likes this.
  3. Goomba

    Goomba Master Sergeant (10) Member

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    172
    Likes Received:
    556
    Trophy Points:
    504
    The chat was made like that intentionally to prevent players with astigmatism to talk lmao
     
  4. xXTacocubesXx

    xXTacocubesXx Command Sergeant Major (13) Member

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    351
    Likes Received:
    655
    Trophy Points:
    579
    There's lots of bugs with this new update. kChamp says he'll fix it in the next update though :/
     
    Taylor and Holy2334 like this.
  5. Cleopatra

    Cleopatra Second Lieutenant (15) Member

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    450
    Likes Received:
    1,459
    Trophy Points:
    629
    What the.......

     
  6. Taylor

    Taylor Trolls Beware ^o^ Former Moderator

    Joined:
    Jul 17, 2013
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    4,837
    Trophy Points:
    1,204
    Maybe this was Kyle's experiment testing if the usual harassment via lobby chat would lessen?

    He was trying to improve the mute button at one point cause of that so anything is possible. XD

    Take a look at the Peculiar Pictures Thread (Steam Edition). Muffinasdf used to get this quite frequently. A simple game or Steam reset works every time. It was much worse than this I think.
     
  7. t3h_r3dn3ck

    t3h_r3dn3ck New Born (1) Member

    Joined:
    Feb 13, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    182
    You're not the only one having this issue, and no I do not have SLI enabled..
     
    xXTacocubesXx likes this.
  8. SubZero

    SubZero Master Sergeant (10) Member

    Joined:
    May 7, 2015
    Messages:
    182
    Likes Received:
    217
    Trophy Points:
    502
    Typo? Works half the time but if you move your mouse to the right a bit it doesn't show the first L in Level.
    [​IMG]
    Edit: And this.
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 26, 2016
  9. Plushnerd

    Plushnerd New Born (1) Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    176
    This might be a case of overlapping, also known as Z-fighting, where the text and box are on the same layer