1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Please register or sign in to get full access to the forum.

Error #1007 Not Letting me Join

Discussion in 'Bugs' started by SkywardBlue, Dec 21, 2016.

  1. SkywardBlue

    SkywardBlue New Born (1) Member

    Joined:
    Dec 21, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I started playing SSL2 around a year ago. I came across Error #1007, waited awhile, and then it didn't show up again. So i try playing a little while later, and every time I tried join ANY game for the last 6-8 months, all i get is "You have lost connection to the game server. Error #1007". I tried clearing cookies and history, moving my WiFi, restarting my browser, logging on and back into SSL2, restarting my computer, and even switching computers. None of this worked. I'm still getting Error#1007, and all other connections are working fine. Any help on this would be appreciated.
     
  2. Billyb0bj03Jr

    Billyb0bj03Jr New Born (1) Member

    Joined:
    Dec 23, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    8
    Yeah me too but it's going on like this for 2 years i've even created a new account and it still doesn't work. even git a new computer
     
    Last edited: Dec 23, 2016
  3. n0b0dy

    n0b0dy New Born (1) Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
  4. n0b0dy

    n0b0dy New Born (1) Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2